Зефірно-масляний крем

Зефірно-масляний крем для тістечок і капкейков – простий варіант приготування.

Цей масляний крем готується простіше простого і чудово наноситься на капкейки і тістечка. Зефір можна вибирати за смаком. Крем добре тримає форму і підходить для промазування і прикраси тортиків.

Зефірно-масляний крем

 

Для приготування масляного зефірного крему буде потрібно всього два інгредієнти і буквально кілька хвилин вашого часу.

Інгредієнти для «зефірно-масляного крему»:

  • зефір (приблизно 90 г) – 2 шт;
  • масло вершкове – 90 г;

Час приготування: 10 хвилин.

Приготування зефірно-масляного крему

Кладемо зефір в посуд для мікрохвильовки.

Розміщуємо в мікрохвильову піч на 30-40 секунд. Коли зефір збільшиться в розмірах. Тут треба діяти дуже швидко. Дістаємо і відразу починаємо збивати міксером на великих оборотах, додаючи вершкове масло по шматочку (вершкове масло має бути кімнатної температури). Масло вводимо не все відразу, а приблизно половину частинами, поступово.

Потім ставимо ємність в каструлю з холодною водою і збиваємо, охолоджуючи масу, приблизно 5 хвилин додаючи поступово масло, що залишилося.

Ставимо охолоджуватися в холодильник на 15-20 хвилин.

Крем добре тремає форму. Смачного!

You may also like...