Смаколики, Цікаве та корисне

Зефірно-масляний крем: рецепт з фото🍮

Зефірно-масляний крем
Зефірно-масляний крем: рецепт (фотоколаж)

Зефірно-масляний крем для тістечок та капкейков – простий варіант приготування

Цей масляний крем готується простіше простого та чудово наноситься на капкейки та тістечка. Зефір можна вибирати за смаком. Крем добре тримає форму і підходить для промазування та прикраси тортиків.

Для приготування масляного зефірного крему буде потрібно всього два інгредієнти і буквально кілька хвилин вашого часу.

Інгредієнти для «зефірно-масляного крему»:

  • зефір (приблизно 90 г) – 2 шт;
  • масло вершкове – 90 г;

Час приготування: 10 хвилин.

Приготування зефірно-масляного крему

Кладемо зефір в посуд для мікрохвильовки.

Розміщуємо в мікрохвильову піч на 30-40 секунд. Коли зефір збільшиться в розмірах. Тут треба діяти дуже швидко. Дістаємо та відразу починаємо збивати міксером на великих оборотах, додаючи вершкове масло по шматочку (вершкове масло має бути кімнатної температури). Масло вводимо не все відразу, а приблизно половину частинами, поступово.

Потім ставимо ємність в каструлю з холодною водою та збиваємо, охолоджуючи масу, приблизно 5 хвилин додаючи поступово масло, що залишилося.

Ставимо охолоджуватися в холодильник на 15-20 хвилин.

Крем добре тремає форму. Смачного!

Цікаво почитати:

Цукати з гарбуза – корисно та смачно: рецепт🎃

Кавова гуща, як добриво для рослин ☕

Прокрастинація, що це та як її зупинити?