Зефірно-масляний крем для тістечок та капкейков – простий варіант приготування
Цей масляний крем готується простіше простого та чудово наноситься на капкейки та тістечка. Зефір можна вибирати за смаком. Крем добре тримає форму і підходить для промазування та прикраси тортиків.
Для приготування масляного зефірного крему буде потрібно всього два інгредієнти і буквально кілька хвилин вашого часу.
Інгредієнти для «зефірно-масляного крему»:
- зефір (приблизно 90 г) – 2 шт;
- масло вершкове – 90 г;
Час приготування: 10 хвилин.
Приготування зефірно-масляного крему
Кладемо зефір в посуд для мікрохвильовки.
Розміщуємо в мікрохвильову піч на 30-40 секунд. Коли зефір збільшиться в розмірах. Тут треба діяти дуже швидко. Дістаємо та відразу починаємо збивати міксером на великих оборотах, додаючи вершкове масло по шматочку (вершкове масло має бути кімнатної температури). Масло вводимо не все відразу, а приблизно половину частинами, поступово.
Потім ставимо ємність в каструлю з холодною водою та збиваємо, охолоджуючи масу, приблизно 5 хвилин додаючи поступово масло, що залишилося.
Ставимо охолоджуватися в холодильник на 15-20 хвилин.
Крем добре тремає форму. Смачного!
Цікаво почитати:
Цукати з гарбуза – корисно та смачно: рецепт🎃