Паназіатська кухня по праву вважається однією з найпопулярніших у світі. Вона радує шанувальників незвичайним смаком, мінімальною термічною обробкою та високим вмістом омега-3. Також паназіатська кухня вирізняється величезною різноманітністю. При цьому серед великого меню страв є кілька представників, на які вам необхідно звернути увагу.
Роли – візитна картка паназіатської кухні
Суші – це найпопулярніша паназіатська страва. Комбінація з рису, морепродуктів та різних спецій завоювала любов гурманів з усього світу. Серед переваг суші та ролів можна виділити:
• цікавий смак;
• велика кількість пікантних спецій;
• незвичайну естетику;
• низьку калорійність.
А головне в ролах – їхня доступність. Немає потреби стояти кілька годин біля плити. Достатньо перейти на сторінку https://dnipro.sushi-master.ua/ru/menu/rolls, і через кілька кліків кур’єр з вибраними суші вирушить прямо до вас додому або в офіс!
Місо суп: ідеальний вибір у будь-якій ситуації
Густий, ароматний і насичений суп місо став улюбленими ласощами не лише японців, а й гурманів з усього світу. Основний інгредієнт – паста із соєвих бобів. Завдяки їй страва виходить такою смачною і містить величезну кількість білків. Також під час приготування супу використовують тофу, гриби шиїтаке, різні овочі, м’ясо та морепродукти. Всі інгредієнти попередньо відварюють, завдяки чому процес приготування займає кілька хвилин. Суп місо одночасно ситний та легкий, він стане чудовим вибором як для сніданку, так і для обіду чи вечері.
Салат хіяші вакамі – джерело вітамінів
Готується з водоростей, кунжуту та горіхового соусу. Така страва містить величезний запас вітамінів. Воно може не тільки доповнити основну їжу, а й замінити повноцінне вживання їжі. Салат хіяші вакамі радує відмінними поживними властивостями та дуже приємним смаком.
Локшина удон: смачно та зручно
ВОК-їжа – це універсальний перекус. Обідня перерва в офісі або сімейна вечеря після важкого дня – страви будуть доречними у будь-якій ситуації. Серед різних варіантів WOK особливої уваги заслуговує локшина удон. Дуже ніжна страва з кисло-солодким присмаком може готуватися з куркою, овочами, морепродуктами та іншими інгредієнтами. До її переваг відносять:
• невисоку калорійність – локшина робиться без використання яєць;
• максимально швидке приготування;
• насичений смак – для варіння страви використовують спеціальний бульйон, що гарантує незвичайні відчуття гастронома.
Крім того, паназіатська кухня включає безліч інших цікавих страв. Рис з м’ясом та овочами, курка в кисло-солодкому соусі, том ям, оригінальні японські десерти – серед величезної різноманітності кожен знайде, чим би поласувати. Переходьте на сторінку chernivtsi.sushi-master.ua, і вже незабаром улюблена страва буде на вашому столі, адже мережа ресторанів Sushi Master пропонує мешканцям Чернівців оперативну доставку замовлень до будь-якої точки міста!