Без категорії, Цікаве та корисне

Як відрізнити якісні чоловічі купальні плавки

Купальні чоловічі плавки відрізняються кроєм та використовуваними матеріалами, що дозволяє їм забезпечувати комфорт, довговічність та оптимальну ефективність у воді. Розглянемо докладніше критерії вибору, а тим, хто ще не знає, де гуртом дешево купити якісні плавки чоловічі купальні, рекомендуємо заглянути до інтернет-магазину INDENA.

Вимоги до матеріалу чоловічих купальних плавок

Використовувані під час пошиття тканини повинні мати високу стійкість до дії хлору. Добре себе зарекомендували такі матеріали, як поліестер та PBT. Останній показав відмінні результати при тривалих тренуваннях у хлорованій воді басейнів.

Важливим фактором при виборі чоловічих купальних плавок є ступінь еластичності тканини. При покупці гуртом звертайте увагу на склад тканини, до нього обов’язково має входити спандекс або еластан.

Особливості пошиття чоловічих купальних плавок

Перше, на що варто звернути увагу — якість оздоблювальних та сполучних шків. Для виключення ймовірності натирання шкіри при пошитті чоловічих купальних плавок має використовуватися технологія плоского шва.

Плавки повинні мати анатомічно правильний крій, що забезпечує зручну посадку. Регулювання об’єму може досягатися за допомогою шнурка або еластичної прихованої резинки.

Залежно від того, для яких цілей використовуватимуться плавки, враховується гідродинаміка. Якщо йдеться про плавки для відпочинку біля басейну або на морі, цей параметр можна не брати до уваги. Для спортивних тренувань вибирайте моделі, які знижують опір води. Крім того, дизайн спортивних чоловічих плавок не передбачає декоративні деталі.

Додаткові характеристики чоловічих купальних плавок

Плавки, які будуть використовуватися для купання у відкритих водоймах, можуть мати UV захист. Матеріали із захистом від УФ-випромінювання (UPF 50+) захищають шкіру від шкідливого впливу сонячних променів.

Для тривалого перебування в місцях відпочинку вибирайте плавки з матеріалів, які швидко сохнуть, запобігають тривалому знаходженню у вологому одязі.

Для відпочинку на морі можна вибрати будь-який фасон плавок. Це можуть бути вільні шорти з тонкої тканини, які не мають щільного прилягання або укорочені моделі з регулюванням шнурком, які широко представлені в каталозі «Індена»: https://indena.com.ua/ua/. Для спортивних тренувань підходять фасони, які облягають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.