Сирний торт без випікання – простий рецепт

Чудова альтернатива класичної випічці, яка сподобається Всім любителям Домашніх солодощів без винятку!

Інгридієнти для сирного торта без випікання:

  • сир 9% – 400 гр;
  • цукор 130 гр;
  • печення двох кольорів кожного по 350 гр;
  • вершки 33% для збивання 300 мл.;
  • ягодний сироп;

Приготування сирного торта без випікання: ⠀

Холодні вершки дістати з холодильника добре збовтати, збити їх з цукром, додати сир. Сир краще попередньо перетерти через сито.

Беремо форму (застелити фольгою або папером для випікання) або кільце 18-20см. Печево вмокаємо у ягідний сироп і розкладаємо по краям форми. Перемащуємо кремом шар печива. Потім повторюємо печево, шар крему так поки форма не заповниться.Крем який залишиться розподіляємо рівномірно зверху торта.

Торт можна присипати зверху какао або подрібненим печивом, ягодами, шоколадом, або ін.

Сирний торт потрібно покласти в холодильник на кілька годин, щоб печево просочилося. Приблизно 4 години.

Читати також:

Секрети приготування ідеального чізкейка

You may also like...

1 Response

  1. 17.12.2019

    […] Сирний торт без випікання – простий рецепт […]

Залишити відповідь